Over Jacques Timmermans management en advies

Jacques Timmermans management en advies is specialist op het gebied van ruimtelijke ordening en omgevingsmanagement. Jacques Timmermans is verantwoordelijk voor het managen van omgevingsfactoren die van betekenis zijn bij de ontwikkeling, voorbereiding en uitvoering van multidisciplinaire infrastructurele projecten.

Allrounder op het gebied van ruimtelijke ordening, omgevingsrecht en omgevingsmanagement

Na Jacques’ opleiding Nederlands recht is hij werkzaam geweest bij diverse gemeenten in Limburg. Ook hield hij zich bezig met toetsing en advisering in ruimtelijke procedures, later ook in het kader van Project- en Plan-MER, bij de provincie Limburg. In de loop der jaren heeft Jacques zich ontwikkeld tot een juridische allrounder op het gebied van ruimtelijke ordening, omgevingsrecht en omgevingsmanagement. De afgelopen 8 jaren werkte Jacques voor twee toonaangevende adviesbureaus en per 1 januari 2015 startte hij als zelfstandig adviseur.

Opdrachtgevers zijn overheden (gemeente, waterschappen, provincie en/of rijk) en aannemerscombinaties. Voor juridische zaken staat Jacques ook particulieren bij.

Uitstekend maatwerk voor elk project

Jacques’ aandacht is extern gericht en hij begrijpt en schat de behoeften en beweegredenen van anderen goed in. Daarbij gaat hij goed om met diverse taken en verantwoordelijkheden. Jacques heeft dan ook een ver- en vooruitziende blik waardoor hij projecten altijd in goede banen kan leiden. Elk project is anders, voor elk project levert Jacques Timmermans uitstekend maatwerk.

Dicht bij de opdrachtgever

Jacques Timmermans houdt van duidelijkheid en een proactieve benadering. Een van de belangrijkste doelen voor Jacques is dan ook om altijd dicht bij de opdrachtgever te staan. Dit door middel van korte lijnen en duidelijke communicatie. Samen met zijn ruime ervaring in omgevingsmanagement zorgt dit ervoor dat Jacques de perfecte partner voor uw project is.

Heeft u vragen of interesse in Jacques Timmermans als omgevingsmanager voor uw project? Neem dan contact op!